jalan- jalan ke blog orang lain emang menyenangkan, banyak ilmu bisa saya ambil. penting banget bagi blogger pemula seperti saya ini.

nih dapat ilmu baru dari blog teman2, aku pengen share aja....ada banyak cara buat ngundang oarang lain ngunjungi blog kita, contohnya nih ikutan program iklan gratis yang bakalan ndorong banyak orang lihat blog kita, mau tahu caranya....langsung aja lihat disini

dijamin kalo teman2 mau ikutan program ini bakalan banyak orang yang akan masuk ke blog kita, yang semoga saja bisa ningkatin Page Rank kita di mata go-o-gle...

One Response to "cara cepat ningkatin page rank"

  1. penyogatene Says:

    kalo diwordpress pake plugin nofollow free mas...
    mas Sapto pake blogspot ya? kalo blogspot saya malah ga tau mas..
    coba saja tanya ke mas ihsan (http://ruangihsan.blogspot.com), mungkin dia bisa membantu

    salam kenal dan makasih dah berkunjung mas.. ;)

  1. penyogatene Says:

    eh maaf, ke blog yg ini mas..
    http://ruang-ihsan.blogspot.com/

  1. Anonim Says:

    As a child who sought to cheap links of london necklaces be more attractive, it is a little peculiar that I didn’t like such as ornaments, discount links of london necklace earrings and rings in the opening. To tell the candor, I didn’t think charms is unusual and I thought that the designs links of london necklaces sale were too related. For example, many charms were just minimal chains and they links of london necklaces uk couldn’t magnetize my interest at all. So I seldom bought or wore a section of rings. links of london silver necklace In statement, lacking an exclusive instance of bracelets, I had gone much. I couldn’t judge that I fell in adore with . cheap links of london earrings That was one of my big changes.

  1. chunxue Says:

    During the World War II, Art Deco jewellery was ugg sale a very popular style among women. The females started ugg boots wearing short dresses and cut their hair short. And uggs such boyish style was accessorized with Art Deco jewellery. They used cheap ugg boots long dangling earrings and necklaces, multiple bracelets and bold ugg boots uk rings.Art Deco jewellery has harshly geometric and symmetrical theme instead disocunt ugg boots of free flowing curves and naturalistic motifs. Art Deco Jewelry buy ugg boots today displays designs that consist of arcs, circles, rectangles, squares, and ugg outlet triangles. Bracelets, earrings, necklaces and rings are added with long ugg boots outlet lines and curves.One example of Art Deco jewelry is the Art Deco ring. Art Deco rings have ugg mall sophisticated sparkle and bold styles. These rings are not intended for a subtle look, they are meant to be noticed. Hence, these are perfect for people with bold styles.

  1. ahli pbx Says:

    Kami menawarkan jasa pemasangan PBX dan juga IP PBX, dan berbagai ragam produk turunan telekomunikasi lainnya, dengan tujuan menekan biaya sehingga lebih *EFISIEN* tapi tetap *EFEKTIF*

    Fokus pelayanan kami adalah:
    - Design
    - Installation
    - Monitoring & maintenance
    pemasangan PBX baik yang konvensional maupun yang berteknologi Internet Protocol PBX (IP PBX)

    ahliPBX.com

    ADDRESS : Wisma Lumbini 4fl, Jl.Raya Tomang 53, Jakarta-Barat 11440 Indonesia
    PHONE : [ +62-21 ] 5658 340
    E-MAIL : ahliPBX@gmail.com
    WEBSITE : www.ahlipbx.com


Leave a Reply

mohon para pembaca meninggalkan komentar di blog ini, biar saya ngerti tulisan saya ini kebaca nggak hehehehe....