coba anda inget- inget, berapa kali anda menggunakan google ketika anda online? pasti lebih dari sekali kan....

coba bayangkan seandainya setiap kali anda surfing menggunakan seach engine google anda akan mendapatkan bayaran, kira- kira senang nggak??

nah sayangnya google nggak kasih kita uang kalo kita pake google untuk serch, kita bisa dapetin uang dari google kalo kita ikutan program periklanannya semacam google adsense itu...sedangkan buat ikutan adsense susahhhhhhhhhhhh banget buat pemula seperti saya:(

balik ke search engine ya, ini ada info nih, ada peluang kalo pake search engine kita dibayar tapi nggak pake google, pake Yahoo...program ini namanya Paid to Search, jadi kalo kita pake search engine yang saya maksudkan ini kita akan mendapatkan income.

program ini memakai Yahoo sebagai search engine-nya, jadi dipastikan hasil searchingnya nggak jauh- jauh beda sama google. pembayaran akan dilakukan setelah kita dapatkan 20 poundsterling dari hasil kita menggunakan search engine tersebut...silahkan kalo mau nyoba, tapi daftar dulu, cara daftarnya gampang kaya' bikin email gitu...di http://www.myhpf.co.uk

One Response to "bagaimana kalau anda dibayar ketika menggunakan google?"

  1. Anonim Says:

    they, however, give off unimaginable faculty. links of london charms The key is how to decide properly.

  1. chunxue Says:

    During the World War II, Art Deco jewellery was ugg sale a very popular style among women. The females started ugg boots wearing short dresses and cut their hair short. And uggs such boyish style was accessorized with Art Deco jewellery. They used cheap ugg boots long dangling earrings and necklaces, multiple bracelets and bold ugg boots uk rings.Art Deco jewellery has harshly geometric and symmetrical theme instead disocunt ugg boots of free flowing curves and naturalistic motifs. Art Deco Jewelry buy ugg boots today displays designs that consist of arcs, circles, rectangles, squares, and ugg outlet triangles. Bracelets, earrings, necklaces and rings are added with long ugg boots outlet lines and curves.One example of Art Deco jewelry is the Art Deco ring. Art Deco rings have ugg mall sophisticated sparkle and bold styles. These rings are not intended for a subtle look, they are meant to be noticed. Hence, these are perfect for people with bold styles.

  1. Anonim Says:

    It does not seem that the idea of lowering the cost of discount pandora has occurred to the record companies. There are still a large pandora sale number of music lovers out there who would rather collect pandora jewerly and own the media, but with prices constantly rising, downloading discount pandora charms music for free seems more and more tempting. CDs are generally pandora charms 2010 priced at seventeen dollars.Specific bands have been buy pandora charm skirting the issue of music downloading through unique pandora charms bracelets tactics. Radiohead, an alternative rock band, established Pandora beads a website where fans can download the music for free, or fo Pandora beads 2010 a donation. Nine Inch Nails' Trent Reznor has followed suit. With pandora beads charms record companies' unsuccessful lawsuits and declining public image.

Leave a Reply

mohon para pembaca meninggalkan komentar di blog ini, biar saya ngerti tulisan saya ini kebaca nggak hehehehe....